Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Ministrene fra Borgen: Kulturminister Mette Bock

I dk4’s nye programserie ”Ministrene fra Borgen” er gæsten i dette program kultur- og kirkeminister Mette Bock (LA).

Blandt emnerne i interviewet med kirke- og kulturministeren er præstemanglen, hvor visse lægmænd nu kan blive præster, lige som det bliver diskuteret, om det i den pågående kulturkamp eller værdikamp er en svækkelse, når folkekirken ikke kan tale med én stemme i kampen.

Kirkeministeren bliver også stillet over for spørgsmålet, om vi ikke burde have en imam-uddannelse, så samfundet havde en smule styr på imamerne. Som kulturminister skal Mette Bock forholde sig til det danske sprogs fremtid – burde vi have en sproglov? Og så skal ministeren stå til regnskab for medieforliget, både hvad angår flytningen af Radio 24syv til Vestdanmark, og hvad angår nedskæringerne på Danmarks Radio.

Programvært er journalisten og forfatteren Kaare R. Skou.

I programserien ”Ministrene fra Borgen” har dk4 sat samtlige 22 ministre i regeringen stævne for at få dem til at fortælle om deres politik og deres visioner. Hvad lykkedes, og hvad vil de nå at have igennem i Folketinget inden valget til næste år?
Indholdet er 55 minutter dansk politik pr. minister – lidt for politiknørder måske, men bygget op så alle kan følge med, og så vi får et indtryk af, hvor blandede forretninger, den enkelte minister i virkeligheden sidder med det politiske ansvar for.
Samtalerne styres af journalisten og forfatteren Kaare R. Skou, der har 30 års erfaring med journalistik blandt politikerne på Christiansborg. Ja, egentlig havde Kaare R. Skou trukket sig tilbage fra Borgen, men nu er han tilbage på dk4.
I løbet af programmerne vil Kaare R. Skou også – vanen tro - sammen med ministrene fortælle danmarkshistorien om, hvorfor lovene er kommet til at se ud, som de gør.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.