Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert og musikfortælling med klarinettist Giovanni Punzi - live fra Studio 55

I dette program kan man møde en yderst talentfuld ung mand, der er dybt dedikeret til sin musik. Giovanni Punzi er i det daglige soloklarinettist i Copenhagen phil.
I ”Koncert og musikfortælling”, har han dog valgt at spille med den talentfulde accordeon-spiller Hanzhi Wang, en konstellation, der har flere koncerter i bagagen.
Vigtigst for duoen her, er dog det frirum, de har skabt, hvori de kan udforske deres instrumenter, væk fra den lidt strenge klassiske ramme.

I programmet fortæller Giovanni blandt andet om sit liv med musikken, om de veje han har måtte tage for at følge sine drømme. Men han taler også om vigtigheden af musik generelt, og om hvorfor han mener, at det, at han har studeret billedkunst, gør ham til en bedre musikker.
Men man kan selvfølgelig også høre nogle udvalgte stykker musik bl.a. ”Gounod Ave Maria 5”, ”Piazzolla Oblivion 5”, ”Riviera Vals Venezolano” og mange andre.

Rigtig god fornøjelse her på dk4!

De kulturelle saloner bliver vækket til live, rundt om i det ganske land, som et modspil til den moderne hverdag med hurtige overskrifter og folks zappen rundt. 
Med tid til fortælling og fordybelse, er programserien ”Koncert og musikfortælling” et oplagt program til dk4. Her er vi i selskab med unge talentfulde musikere og præsenteres for små anekdoter og musik af ypperste karat.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.