Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Ministrene fra Borgen: Undervisningsminister Merete Riisager Foto Steen Brogård

Ministrene fra Borgen: Undervisningsminister Merete Riisager

Gæsten i denne udgave af ”Ministrene fra Borgen” er undervisningsminister Merete Riisager, der blandt andet skal forholde sig til snakken om de stressede børn.

Hun bliver også spurgt til ideen om en selvstyrende skole i hver kommune og om problemet med, at alt for mange timer i folkeskolen bliver læst af vikarer. Merete Riisager skal også forklare omprioriteringsbidraget, der har drænet gymnasier og erhvervsskoler for ressourcer, og vi skal høre om, hvordan hun vil få flere til at vælge erhvervsskolerne. Måske har Norge – som landet før har haft det – løsningen.

Programvært er journalisten og forfatteren Kaare R. Skou.

I programserien ”Ministrene fra Borgen” har dk4 sat samtlige 22 ministre i regeringen stævne for at få dem til at fortælle om deres politik og deres visioner. Hvad lykkedes, og hvad vil de nå at have igennem i Folketinget inden valget til næste år?

Indholdet er 55 minutter dansk politik pr. minister – lidt for politiknørder måske, men bygget op så alle kan følge med, og så vi får et indtryk af, hvor blandede forretninger, den enkelte minister i virkeligheden sidder med det politiske ansvar for.
Samtalerne styres af journalisten og forfatteren Kaare R. Skou, der har 30 års erfaring med journalistik blandt politikerne på Christiansborg. Ja, egentlig havde Kaare R. Skou trukket sig tilbage fra Borgen, men nu er han tilbage på dk4.
I løbet af programmerne vil Kaare R. Skou også – vanen tro - sammen med ministrene fortælle danmarkshistorien om, hvorfor lovene er kommet til at se ud, som de gør.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.