Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Anne-Vibeke rejser: Nationalpark Mols Bjerge

Normalt forbinder vi nationalparker med det store udland, men efterhånden har vi også en del i Danmark, som vi kan bryste os af og Nationalpark Mols Bjerge er en af dem.

Her venter et hav af oplevelser, og camping er helt oplagt, fordi det er den ferieform, hvor du bor tættest på den skønne natur.

Anne-Vibeke slår i dette program teltpløkkerne i på Blushøj Camping med udsigt direkte til Kattegat, og fra Kampa-teltet drager hun på oplevelse i området. Nationalpark Mols Bjerge besøges både med bus, på cykeltur og på morgenvandretur med lamaer. Området, hvor Ebeltoft er hovedby, byder også på en masse gastronomiske oplevelser, og Anne-Vibeke er bl.a. ude at høste tang, besøger det grænseløse køkken og Ebeltoft Gårdbyggeri. Sidst, men ikke mindst, møder Anne-Vibeke en gruppe lokale veteranbilsentusiaster, der er samlet ved Kalø Slotsruin.

Udgangspunktet for alle oplevelser er teltet på Blushøj Camping, der er en af områdets bedst beliggende campingpladser, hvor over halvdelen af gæsterne har havudsigt. Det nyder Anne-Vibeke også godt af fra sit telt.

Læs mere om teltferie på Djursland og Nationalpark Mols Bjerge på www.AnneVibekeRejser.dk 

Anne-Vibeke Nationalpark_Mols_Foto_Rasmus_Schoenning_900x405

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.