Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Bagtanken med Vinca Wiedemann

Hvilke forestillinger og tanker ligger bag tidens fremtrædende strømninger og temaer som fx populisme, identitetspolitik, nutidens socialisme, men også moderne ledelse, forsvarsvilje eller mangel på samme, kunstens og kulturens betydning samt Trump og det nye højre? Hvorfor fylder netop disse temaer så meget i samfundsdebatten? Hvad er baggrunden for dem, og hvilket indhold er der tale om?

Det gør Morten Hesseldahl og en række af tidens fremtrædende stemmer os klogere på i programrækken ”Bagtanken”.

I denne udgave handler det især dansk film – fra begyndelsen med verdens første filmselskab ”Nordisk Film”, de store, danske stumfilmstjerner og videre med talefilmene, verdenskendte instruktører og frem til nutiden med biograffilm, tv-drama, streamingstjenester og abonnementsordninger. Hvordan har udviklingen været for dansk film? Hvordan er den foregået? Har dansk film den internationale betydning, vi selv går og tror, og hvordan ser fremtiden ud for dansk film?

Sådan lyder nogle få af de spørgsmål, som Morten Hesseldahl drøfter i denne udgave af ”Bagtanken”, der har en absolut kender og fremtrædende aktør inden for dansk film, nemlig Vinca Wiedemann – filmklipper, filmkonsulent og siden 2014 rektor for Den Danske Filmskole som gæst.

”Bagtanken” produceres i samarbejde med forlaget Gyldendal.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.