Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Koncert med Darson & Friend - live fra Studio 55

Tilgængeligt og iørefaldende med et strejf af lækkerhed. Her skal det handle om popmusik med livserfaring. Sangeren Tomas Thordarson, der bl.a. sang vindersangen i Dansk Melodi Grand Prix 2004 og siden har været med til at skabe danseglad festmusik har, sammen med sin musikalske makker Henrik Raabo, skabt en popduo med noget på hjerte.

I en ungdomsdyrkende dansk popbranche er det forfriskende med popmusik skabt og sunget af to mænd i nærheden af 50. Begge har i årevis sørget for at skabe fest, hvor de kom frem, hvilket er en lettere underkendt kunstart.

Det er sange fra deres debutalbum ”Reset” – det sted i livet, hvor man nogle gange ender efter at have fulgt nogle blindgyder på livets bumpede vej. Der er popmusik for voksne med lyst til hoftevrid, når Darson & Friend spiller op.

Medvirkende:
Tomas Thordarson - lead singer, Henrik Raabo - bas, Thomas Topp-Duus - trommer, Tira Skamby Madsen - percussion, Jacob Hansen – guitar, Christoffer Jespersen - keyboard, Pia Trøjgaard - kor, Nana Schwartzlose - kor og gæstesolist Al Agami - rap.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.

Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!
Måske taler genren umiddelbart ikke til dig, men nærheden og intensiteten, der findes i håndspillet live musik, kan ikke sammenlignes med det, man hører i radioen.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.