Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Anne-Vibeke rejser: Nordsjælland

Ferie i egen baghave kan være verdens bedste ferie, og sådan er denne campingtur i den grad også for Anne-Vibeke, der denne gang har hæftet en Caravelair på krogen og kørt til Kongernes Nordsjælland, som ligger under en time fra hendes egen bopæl.

Anne-Vibeke besøger to vidunderlige campingpladser Hillerød Camping og Nivå Camping, hvor både campingvogn og Kampa-luftforteltet stilles op. Begge campingpladser er gode udgangspunkter for hhv. oplevelser inde i landet og ude ved kysten, fordi der
ikke er store afstande.

Anne-Vibeke besøger bl.a. strandene ved Gilleleje og Hornbæk og er med til noget helt nyt på Hornbækhus, hvor fællesspisning sammen med mange andre aktiviteter er i højsæde. Anne-Vibeke fortsætter i den gastronomiske boldgade og lægger også vejen forbi Peter Beier Chokolade og Gundekildegaard i Rågeleje, der er kendt for Danmarks bedste bær.

Nordsjælland er et sandt eldorado, når det kommer til aktiv ferie, fordi der aldrig er langt til kysten, søer og skove. Anne-Vibeke finder kajakken frem på Esrum Sø og prøver noget så usædvanligt som at spille polo i Copenhagen Polo Club.
Nationalparken Kongernes Nordsjælland er en sand kulturskat og ingen rejse til dette område uden at lægge vejen forbi Frederiksborg Slot og Esrum Kloster.


Anne-Vibeke rejser_Nordsjaelland_Foto_Rasmus_Schoenning-1_800Anne-Vibeke rejser_Nordsjaelland_Foto_Rasmus_Schoenning-2_800

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.