Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


På Tour med André Rieu

En André Rieu-koncert er et samspil mellem dirigent, orkester og publikum. Netop derfor er der ikke en koncert, der er ens.

Og hans fans kommer gerne igen år efter år, hvis de har muligheden. André Rieu kommer nemlig vidt omkring, han har rejst langt og meget, lande som Australien, USA, Sydafrika, Brasilien – sågar Kina, har han besøgt. Man skal dog være heldig, hvis han kommer forbi det samme sted igen – eller måske skal man bare bo i Maastricht, hvor han har sine tilbagevendende sommerkoncert.

I Lissabon havde de ikke haft besøg af André Rieu i 20 år, men i marts 2019 gav han en række koncerter. Men hvad kræver det egentlig at rykke teltpælene – og hele scenariet – og hvilke tanker har André Rieu om det, han har opnået. dk4’s Katharina talte med dirigenten i forbindelse med koncerterne. Musikken er stadigvæk den vigtigste, og han mener selv, at nøglen til hans popularitet ligger i kærligheden – som han siger: ”Jeg spiller nemlig kun musik, som også rører mig i hjertekulen”.

Hør hvad André Rieu – og nogle af de andre i det store maskineri, har at sige om livet på landevejene, i orkestret og med musikken, i ”På Tour med André Rieu”.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.