Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Historien om et teater (5:11): Ola Svenssons teater

I afsnit 5 går arbejdet med Aladdin langsomt fremad på familiens teater. Martin og Sophia må i gang med helt nye figurer, så byen Isfahan for første gang kan befolkes.

Martin besøger også Ola Svensson på 91, der i over 20 år har bygget på et modelteater, der endte med at blive for stort til hans hus. Så han har aldrig set det i funktion. Men det kan der måske gøres noget ved nu?

Se et spot for programmet her

”Historien om et teater” er en rejse i tiden, men også en fortælling om familiesammenhold, kreativitet, dannelse og passion – og om at være besat af modelteater.
Stuntman m.m. Martin Spang Olsen kastede sig i 2014 over modelteateret sammen med sine børn. Målet var dels at give noget af den dannelse videre, han selv havde fået som barn, dels at skabe lidt konkurrence til børnenes yndlingsbeskæftigelse, skærmene.

Programserien, der i alt tog 5 år at lave, er krydret med besøg hos modelteatereksperter, der viser deres hemmelige tricks og store samlinger. Vi hører også Søren Pilmark, Kasper Holten, Ghita Nørby, Nikolaj Hübbe, Baard Owe, Jytte Abildstrøm, Michael Schønwandt, Jan Hertz, James Price m.fl. fortælle, hvordan mødet med modelteateret har medvirket til at forme deres liv og karrierer. For modelteateret indeholder alle kreative udtryk.
Men mest af alt handler programrækken om Martins families 2-årige rejse mod en ambitiøs opsætning af forestillingen ”Aladdin”, og hvad rejsen kom til at betyde for dem.

999999153398 Historien_om_et_teater_5-11_Ola Svenssons_teater_4_800999999153398 Historien_om_et_teater_5-11_Ola Svenssons_teater_5_800


   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.