Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Cykeludfordringen (6:6): Det handler om smerte

De 10 uger er gået og alle deltagerne er på vej mod toppen på Aitena. Der er ikke voldsomt langt, men stigningen er noget ganske andet end i de fynske alper.

Med 3,8- 9,5 graders hældning bliver de 19 km op til 1281 meter, noget af en kraftpræsentation. Desuden er det ikke alle, der har fundet tid nok til træningen, spændingen stiger, er det mon alle, der når målet?
Det er blevet tid til den sidste del af serien, ”Cykeludfordringen”, i ”Det handler om smerte”

”Cykeludfordringen” er et program om personlig udfordring, motion og fællesskab.
I ”Cykeludfordringen” får 8 helt almindelige danskere en kæmpe udfordring. De får kun 10 uger til at træne sig op til at cykle op på toppen af et af Spaniens længste bjerge, Alto de Aitana. 19 kilometers ondskab med en stærk hældning på 6 % til toppen. Ingen af deltagerne har prøvet at klikke ind i pedalerne på de hurtige racercykler før, og angsten er hos de fleste svær at skjule.
Målet med programmet er at inspirere den danske befolkning til at tage et aktivt valg om at bruge cykling som motionsform. Cykeltræner Rikke Laursen har derfor, i samarbejde med et hold eksperter, designet træningsprogrammet, så det kan vise i reportageform, hvor langt man faktisk kan komme, selvom man stadig skal passe job og familieliv ved siden af.
Rikke Laursen træner til daglig over 200 motionister i Danmark og er kendt for sine stærke evner for at motivere folk til at nå mål, de ikke troede var mulige. Hvert år har hun over 100 motionister med i udlandet for at træne under de varme himmelstrøg i blandt andet Frankrig, Dubai og Spanien.

Der er castet 8 meget forskellige deltagere, som alle har det til fælles, at livet har bidt dem lidt i haserne.
Læs om de enkelte deltagere her

Se et spot for programmet her
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.