Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Sommersang i Mariehaven: Jubilæum (1:2)

Tusindvis af gæster besøger hvert år Helge Engelbrecht i hans private baghave Mariehaven i Ansager, hvor han med sit orkester Neighbours & Friends byder indenfor til folkeliv og fest. I år fejrer Helge og Co. jubilæum og fødselsdag med henholdsvis 20 år i det gamle tømrerværksted Musik Galleriet, hvor det hele startede – og 10 år i Mariehaven.

I dette første og udvidede jubilæumsprogram er der lykønskninger og sange fra en perlerække af optrædende, der har været med i Mariehaven gennem årene. Oplev bl.a. Tørfisk og The Grandfætters fra Thyborøn, der sætter tonen og takten musikalsk og muntert. Det samme gælder Lille Palle, Carsten Knudsen, Peter Vesth og Bjørn Tidmand, der hver især får humøret til at stige hos publikum, hvor også Keld og Hilda blander sig og går hånd i hånd med hinanden til Kelds gennembrudshit ”Vi skal gå hånd i hånd ” fra 1968. Pigetrioen Zenobia og Maries Festival Band har også musikalske hilsner med til Helge og Neighbours & Friends, der selv sørger for det helt rette akkompagnement til en anden kendt Mariehave-solist Stig Rossen. Afslutningsvis synger Kirsten Siggaard og Trine Gadeberg duet med en passende sang til lejligheden ”Thank You For The Music” mens Helge samler alle medvirkende til sidst omkring sin nye sommersangskending Sommersang i Mariehaven 2.

Medvirkende:
Neighbours & Friends, The Grandfætters, Tørfisk, Sine Bach Rüttel, Keld og Hilda, Carsten Knudsen, Lille Palle, Bjørn Tidmand, Zenobia, Peter Vesth, Jette Torp, Maries Festival Band, Stig Rossen, Kirsten Siggaard, Trine Gadeberg.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.