Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


KulturHave med Susanne Vognstrup

Som det eneste teater i Danmark har Eventyrteatret i 28 år opført to nye musicals hvert år – musicals hvor alle medvirkende er børn og unge med særligt talent for sang, dans og musik.

Hver sæson gæster over 35.000 tilskuere Glassalen i Tivoli til teatrets forestillinger, og dermed er Eventyrteatret blevet et af de mest succesfulde børne- og ungdomsteatre i landet.
I denne udgave af ”KulturHave” er gæsten hos Christian Have Eventyrteatrets grundlægger og teaterchef, Susanne Vognstrup, der fortæller historien bag succesen.

Hvordan det kan lade sig gøre at drive en institution uden offentlig støtte, der ud over at producere to familiemusicals helt fra grunden pr. sæson, også er en eftertragtet dramaskole med over 300 elever pr. sæson i alderen 7-20 år?
For flere af de unge talenter er Eventyrteatret et naturligt springbræt til en professionel karriere, men teatrets ambition er, at alle “eventyrbørn” bliver livskunstnere, og at de kan bruge deres kompetencer fra teatrets verden, uanset hvilken vej de senere vælger.

Susanne Vognstrup fortæller også om sin mission med Eventyrteatret – om hvilken rolle teatret spiller i hele fødekæden for dansk teater, om sine sejre og nederlag og om at kæmpe for en drøm, som ingen troede var mulig at realisere.

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.