Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Sommersang i Mariehaven 2019 (4:6)

Sommeren er for alvor kommet til Ansager, og ikke en sky er på himlen over Mariehaven i dette dk4-program, der er optaget 30. juni 2019.

Helge Engelbrecht har endnu engang fint besøg af bl.a. Dario Campeotto, der fortæller publikum om dét at komme op i årene og fylde 80. ”Det gør nas” siger han. Heldigvis er det ikke gået ud over hans gode humør og sangstemme, og det er på alle måder bevægende, da han synger ”Den danske sang er en ung blond pige”. Musikken har som altid stort vingefang i Mariehaven og for første gang er der klassisk kammermusik på programmet med den dansksvenske gruppe The Nordic Baroque Band, der bjergtager publikum med et medley af Telemanns.

Mads Toghøj synger om sin barndomsby Skagen, mens The Raggedy Anns stiller skarpt på country og folkemusik med deres egen sang Cash and June. Tørfisk fra Thyborøn sætter trumf på med sangen ”Jeg kan ikke få armene ned”, og endnu en dejlig og minderig dag i Mariehaven sluttes med Neighbours & Friends, solister og publikum, der i skøn forening synger ”Som om det var i går”.

Medvirkende:
Neighbours & Friends, Dario Campeotto, Tørfisk, Mads Toghøj, The Raggedy Anns, The Nordic Baroque Band.

STILL Sommersang i Mariehaven 2019 DRONE_800x450STILL Sommersang i Mariehaven 2019 4-6_9_800x450

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.