Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

KulturHave med Elsebeth Gerner Nielsen

Som rektor for Designskolen Kolding siden 2008 har den tidligere radikale kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen sat et markant aftryk på designområdet såvel lokalt, nationalt og internationalt. 

Kolding er i dag Danmarks ubestridte designby og designskolen et vigtigt talent- og læringsmiljø med cirka 340 designstuderende fra hele verden.

Design er meget mere end æstetik og produkter. Det er med til at forme vores demokrati og de værdier vi står på. Hvordan fremgår blandt andet af programmet.
Elsebeth Gerner Nielsen har om nogen italesat betydningen af design, og Christian Have spørger blandt andet Gerner Nielsen om, hvad det er design kan gøre for de store fremtidige udfordringer, verden står overfor, og hvilken betydning den kreative sektor kan få for dansk erhvervsliv og eksport?

Har Danmark en særlig position og rolle at spille på designområdet set i en global sammenhæng, og investerer vi nok i den kreative og kulturelle sektor?
Elsebeth Gerner Nielsen er netop pr. 1 januar 2020 blevet udnævnt som ny generalsekretær for Folkehøjskolernes forening i Danmark. Christian Have spørger derfor også om baggrunden for dette skift, og om hvordan Gerner Nielsen ser Folkehøjskolerne udvikle sig i de kommende år.

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.