Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

30-året for Berlinmurens fald Detlev Rünger

I seks programmer sætter Siegfried Matlok fokus på 30-året for Murens fald. Sammen med tyske og danske samtalepartnere ser han tilbage på de begivenheder, som ændrede Tyskland og Europa.

Men han gør også status over udviklingen i de sidste tre årtier og vurderer perspektiverne for det genforenede Tyskland, der også har stor, ja voksende betydning for Danmark, for Europa og resten af verden.

I dette program er Matlok gæst i residensen i Hellerup hos den nye, tyske ambassadør Detlev Rünger, der i sin lange diplomatkarriere har gjort tjeneste mange steder, men som aldrig vil glemme tiden i Prag, hvor han fra 1988 til 1992 var konsul i den vesttyske ambassade.

I september 1989 blev Rünger ikke kun øjenvidne, men selv hovedaktør i en af historiens store begivenheder, da tusinder af østtyskere fik muligheden for udrejse via den vesttyske ambassade i Prag.
Disse begivenheder står i centrum i Matloks samtale med ambassadør Rünger, der også kommer rundt om aktuelle spørgsmål om Tysklands Europa-politik.

Programmet er produceret med støtte fra den tyske ambassade i Danmark og med støtte fra Europa-Nævnet.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.