Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

KulturHave med Mikkel Bogh

Siden 2014 har Mikkel Bogh været i spidsen for en af landets helt centrale kulturinstitutioner. Som direktør for Statens Museum for Kunst har Bogh ansvaret for mere end 700 års samling af billedkunst - et levende arkiv, der på enestående vis illustrerer de forskellige tiders anskuelser, drømme og billedverdener.

Statens Museum for Kunst har i de senere år indført adskillige markante tiltag for at stimulere publikumsinteressen, tiltrække nye og yngre målgrupper og revitalisere sin position som et af landets førende museer.
En modig digitaliseringsstrategi, fokus på at blive hele landets museum og flytte kunsten ud har skabt fine resultater.

Når Mikkel Bogh er gæst i denne udgave af ”KulturHave” bliver han blandt andet spurgt om, hvilken rolle Statens Museum for Kunst og museet som institution har i de kommende år. 

”Hvordan skaber man øget forståelse og ejerskab i befolkningen og hos politikere for et statsdrevet og støttet museum? Hvilke udfordringer og muligheder ser Bogh i en stadig mere kompleks verden, hvor rum til fordybelse og refleksion bliver stadig vanskeligere at identificere for det enkelte menneske”, lyder nogle af de andre centrale spørgsmål i samtalen mellem Christian Have og Mikkel Bogh.

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation. Vært er Christian Have.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.