Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


KulturHave med Marianne Jelved

En af Danmarks store politikere med et klart værdipolitisk ståsted er Marianne Jelved. Tidligere formand for Det Radikale Venstre, økonomiminister og minister for nordisk samarbejde og senest som kultur- og kirkeminister har Jelved været en central stemme i det danske samfund.

Et særligt fokus har været børn og unge, deres trivsel, uddannelse og dannelse og deres mulighed for at møde kunst, kunstnere og kultur.
Ved sin tiltrædelse som kulturminister i 2014 sagde Marianne Jelved: ”Kunsten er fundamental for samfundet. Kunst er noget, der skaber fællesskaber, dialog og refleksion”.

Marianne Jelved er gæst hos Christian Have i denne udgave af ”KulturHave” og bliver blandt andet spurgt om, hvordan kunsten og kulturen har det i dagens Danmark. Andre centrale spørgsmål i samtalen lyder:
”Hvad skal der til for at skabe en større forståelse og prioritering af kunst og kultur i Danmark, og hvordan integreres den mere markant i Folkeskolen?

Kan og skal kunsten gøres op i økonomi og nytteværdi, eller har den sin egen værdi? Og hvad var den største overraskelse ved at blive minister for kulturen i Danmark?
Hvis der var frit valg på alle hylder, hvad ville så være det vigtigste initiativ, der kunne ændre og udvikle børn og unges møde med kunst og kultur?”

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation. Vært er Christian Have.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.