Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Den Juridiske Brevkasse (2)

I denne udgave af ”Den Juridiske Brevkasse” er de juridiske eksperter Camilla Kirk og Louise Grunnet inviteret i studiet for at hjælpe med at svare på spørgsmål om bl.a. fremtidsfuldmagter og tilstandsrapporter.

Et par skriver også ind og vil have svar på, hvad de skal gøre, når deres ene søn gerne vil overtage deres sommerhus - uden de snyder deres andet barn rent økonomisk. Skal der gives arveforskud eller laves et gældsbrev? Se med i programmet og hør eksperternes svar.

I ”Den Juridiske Brevkasse” svares der på juridiske spørgsmål indsendt af seerne. Vært og jurist Isse Sandorf Jacobsen bringer forskellige juridiske eksperter med i studiet, som hjælper med at svare på spørgsmål inden for netop deres ekspertiseområde. Programmet er ikke et program af jurister til jurister - det er derimod henvendt til dem, som faktisk har brug for hjælp i deres situation. Derfor bliver der ikke slynget en masse paragraffer ud, som kun jurister forstår, men derimod brugt grafik og cases til at forklare de forskellige problemstillinger.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.