Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Danmark, Brexit og fremtiden

Det er nu omkring 3 ½ år siden, at den engelske befolkning, ved en folkeafstemning, besluttede sig for at forlade EU. På trods af en færdigforhandlet, men ikke godkendt aftale og flere udsættelser af tidspunktet for, hvornår udmeldelsen – Brexit, skulle træde i kraft, er det endnu kun lykkedes for det britiske parlament at blive enige om, at de ikke er enige.


Heller ikke her sidst den 31. oktober, hvor man igen måtte søge om at få tidsfristen forlænget, denne gang til den 31. januar 2020. Til gengæld blev man enige om at afholde et parlamentsvalg i utide – den 12. december 2019.
Her bliver det forhåbentligt klart, hvilken vej England ønsker at tage: at den Brexit-aftale, som man er blevet enige med EU om, føres ud i livet, eller at der i stedet skal afholdes en helt ny afstemning om, hvorvidt man overhovedet ønsker at forlade EU.

I programmet medvirker EU-eksperten Marlene Wind fra Københavns Universitet og en række af de danske MEP''er: Christel Schaldemose, Morten Løkkegaard, Margrete Auken, Morten Helveg Petersen, Peter Kofod, Pernille Weiss og Nikolaj Villumsen.
I programmet fokuseres der på det engelske Brexit set i forhold til de udfordringer, som det europæiske samarbejde, og her især Danmark, står over for.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.