Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


KulturHave med Camilla Mordhorst

Med seks kulturinstitutter i tre verdensdele, nemlig i Kina, Brasilien, Indien, Baltikum, Polen og Rusland varetager Det Danske Kulturinstitut med hovedkontor i Danmark en vigtig opgave i udveksling af kultur, kunst og viden.

Visionen er, at denne kulturudveksling kan bidrage til håndtering af en række globale udfordringer fra ligestilling, bæredygtig udvikling, aktivt medborgerskab, ytringsfrihed til demokrati.

I spidsen for det Danske Kulturinstitut står generalsekretær Camilla Mordhorst, som kommer fra en stilling som udviklingsdirektør for Nationalmuseet.
Camilla Mordhorst har sammen med sine institutledere en stor og vigtig opgave med at få formidlet dansk kunst, kultur og værdier ud i den store verden, men også med at bringe kunstnere, viden og projekter fra den store verden til Danmark.
Denne brobygning eller kulturmøder har været Kulturinstituttets primære opgave siden dets grundlæggelse i 1940.

Camilla Mordhorst er gæst hos Christian Have i denne udgave af ”KulturHave”, og hun bliver blandt andet spurgt om, hvilke fortællinger om Danmark, der er vigtige netop nu? Hvordan andre lande ser på Danmark og vores kulturliv? Og hvilke projekter, der er særligt vigtige for Det Danske Kulturinstitut i de kommende år? Hvor vigtig er kulturen og kunsten egentlig for Danmark og vores position i det internationale samfund, spørger Christian Have også om.

KulturHave poduceres i samarbejde med Have Kommunikation.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.