Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


KulturHave med Thomas Bloch Ravn

Smukt beliggende i Botanisk Have i Aarhus finder man verdens første frilandsmuseum for byernes kultur og historie.

Den Gamle By i Aarhus er med 3 Michelin-stjerner, en omsætning på 153 millioner kr. og over 500.000 besøgende årligt en helt usædvanlig succes i det danske museumslandskab.

I ”KulturHave” er gæsten denne gang museumsdirektør Thomas Bloch Ravn, der bl.a. fortæller om, hvad der har været med til at skabe den succes, som Den Gamle By er i dag.
Christian Have spørger ind til de forskellige programmer for bl.a. demente og svage børn, som Den Gamle By har taget initiativ til. Hvad går det ud på, og hvorfor engagerer museet sig i den slag?

”Hvorfor er vores kulturarv og historie så vigtige netop nu i en digital tidsalder, og hvilken rolle spiller det, at hele familien kan gå på opdagelse i deres fælles historie?”, vil Christian Have også vide.
Thomas Bloch Ravn har ofte stået til lyd for den betydning, kulturinstitutioner har for vores dannelse og udvikling til hele mennesker samtidigt med, at museum som institution altid skal være i bevægelse og være fokuseret på sit publikum.
Til sidst bliver museumsdirektøren spurgt om, hvilke fremtidsplaner der ligger, og hvad vi kan forvente af Den Gamle By i de kommende år?

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.