Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Klimatosserne med Auken og Messerschmidt: Kan et grønt foregangsland trække olie op af Nordsøen

Kan man være et grønt foregangsland og samtidig trække olie op af Nordsøen? Er olie og gas en god investering? Sådan lyder de to overordnede spørgsmål i denne udgave af ”Klimatosserne med Auken og Messerschmidt”.

Til at belyse, men også debattere og nuancere disse spørgsmål har Ida Auken og Morten Messerschmidt inviteret Thomas Søby, cheføkonom, Dansk Metal, Monika Skadborg, forperson, Ungeklimarådet, August Lund, erhvervsleder, tidl. Goldman Sachs-direktør og Martin Næsby, administrerende direktør, Brancheforeningen for Olie og Gassektoren i Danmark i studiet.

Se et spot for programmet her

”Klimatosserne med Auken og Messerschmidt” er dk4’s nye programserie om klima og bæredygtighed. I hvert program tager Ida Auken og Morten Messerschmidt fat på de mange forskellige aspekter af klima og bæredygtighed sammen med gæster fra politik, forskning, industri og erhverv, kultur, NGO og alle andre relevante dele af samfundet.

I hvert program er der en del med viden og facts og en del med refleksion, debat og overvejelser inden for to eller tre temaer, som deltagerne går i dybden med i løbet af det 55 minutter lange program.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.