Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


KulturHave med Jon Stephensen

Siden han overtog Aveny-T på Frederiksberg Allé i København i 2011 har teaterdirektør Jon Stephensen kæmpet utrætteligt for at skabe et teater for og med de unge i Danmark.

Med SKAM-forestillingerne brød Stephensen for alvor igennem lydmuren og skabte genlyd både hos anmeldere, politikere og vigtigst af alt hos de unge selv.

Stephensen, som kommer med en baggrund som arkitekt og journalist, har på rekordtid skabt, hvad der ser ud til at blive en National Scene for unge. Derfor spørger Christian Have ham i programmet om, hvad de afgørende elementer har været for at komme i dialog med den unge målgruppe, der normalt ikke går i teatret. Hvordan har teatret kunnet caste sine forestillinger med nærmest ukendte og uprøvede skuespillere og alligevel få succes? Hvilken markedsføring og hvilke tanker ligger til grund for succesen og hvordan blev den eksekveret?

Man erfarer også, hvordan det gik i efteråret 2019, da Aveny-T fulgte op på SKAM-succesen med forestillingen KLÆDT AF - en forestilling om digitale krænkelser blandt de unge selv og især blandt piger, og til sidst fortæller Jon Stephensen om en kommende forestilling om verdensikonet og miljøaktivisten Gretha Thunberg.

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.