Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

På tur til - Matswani, Sydafrika

I dette afsnit af tv-serien ”På tur til” tager vi dig med til Waterberg-distriktet i det nordlige Sydafrika til Store Verdens danskejede safari-lodge Matswani.

Selve lodgen ligger lige ned til en flod med vilde dyr og i et stort naturområde, hvor du kan opleve et bredt udvalg af det sydafrikanske natur- og dyreliv, med bl.a. antiloper, giraffer, gnuer og zebraer, der går frit rundt i det enorme område.

Ikke langt fra lodgen ligger det kuperede vildtreservat Welgevonden, hvor du kan opleve ”The Big Five” - elefanter, næsehorn, vandbøfler, løver og leoparder, og det samme gælder for nationalparken Pilanesberg, der også er et af udflugtsmålene, som vi tager med på i programmet.

Og så taler vi naturligvis med nogle af de mange danskere, der bor i lodgen og bruger denne som udgangspunkt for alle ferieoplevelser. Der er luksuriøs indkvartering og gastronomi i topklasse.

Husk du kan læse mere om safarirejser og Sydafrika på www.AnneVibekeRejser.dk

Paa tur_til_Matswani_Sydafrika_foto_Lasse_Loendahl_Henriksen_1_800x500Paa tur_til_Matswani_Sydafrika_Foto_Rasmus_Schoenning_800x500
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.