Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Rikke Thomsen - live fra Studio 55

Rikke er vokset op i Blans, gik på Eckersberg Friskole, hvor musiklæreren Bettina var særligt opmærksom på hende og med tiden fik hende lært at spille guitar. Guitaren blev det vigtigste redskab i Rikkes liv.

Hendes sange er skrevet med sønderjysk lune, og så er hende sangskrivning på én og samme gang yderst moderne singer/songwriter-pop og traditionsrig visesang, der sammenlagt skaber en levende og nutidig lyd – med stærke rødder i det sønderjyske.

Siden udgivelsen af pladens single “Åltins Koldt i København” er det kun gået én vej: fremad! Rikke Thomsen er pludselig et navn på alles læber – ikke blot i Sønderjylland.

Rikke ønsker at bidrage til en sønderjysk sangskat – og det gør hun med garanti, når hun i Studio 55 fremfører sange, der handler om hjemstavn, kærlighed, længsel og ophav.

Medvirkende:
Rikke Thomsen – vokal, western guitar.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.
Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!

Se et spot for programmet her
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.