Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
Gensyn på dk4

Annonce


Koncert med Rikke Thomsen - live fra Studio 55

Rikke er vokset op i Blans, gik på Eckersberg Friskole, hvor musiklæreren Bettina var særligt opmærksom på hende og med tiden fik hende lært at spille guitar. Guitaren blev det vigtigste redskab i Rikkes liv.

Hendes sange er skrevet med sønderjysk lune, og så er hende sangskrivning på én og samme gang yderst moderne singer/songwriter-pop og traditionsrig visesang, der sammenlagt skaber en levende og nutidig lyd – med stærke rødder i det sønderjyske.

Siden udgivelsen af pladens single “Åltins Koldt i København” er det kun gået én vej: fremad! Rikke Thomsen er pludselig et navn på alles læber – ikke blot i Sønderjylland.

Rikke ønsker at bidrage til en sønderjysk sangskat – og det gør hun med garanti, når hun i Studio 55 fremfører sange, der handler om hjemstavn, kærlighed, længsel og ophav.

Medvirkende:
Rikke Thomsen – vokal, western guitar.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.
Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!

Se et spot for programmet her

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.