Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Bagtanken med Mette Bock

En af tidens mest debatterede ideer er ideen om public service, som vi her i landet især kender i forbindelse med Danmarks Radio og TV2, men også med trykte medier og andre private aktører i radioen og på tv.

Ikke mindst DR har været og er stadig genstand for heftig diskussion, senest med stationens visning af en række reality-programmer på hovedkanalen, men også i forbindelse med den foregående regerings medieforlig og de deraf følgende besparelser på DR.

En aldeles central person i denne diskussion og en person med en særlig indsigt i forløbet er tidligere kulturminister Mette Bock. Hun er gæst hos Morten Hesseldahl i denne udgave af ”Bagtanken”, hvor fokus er på public service, Danmarks Radio og fremtidens public service i Danmark.

Programmet er et af tre programmer i serien ”Bagtanken” om public service i Danmark. De to andre programmer er med generaldirektør Maria Rørbye Rønn og tidligere generaldirektør Christian Nissen. Programmerne kan ses på dk4.tv, eller når de genudsendes på dk4.

”Bagtanken” produceres i samarbejde med forlaget Gyldendal.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.