Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Koncert med Helene Hørlyck - live fra Studio 55

Helene Hørlyck er det nye skud på stjernehimmelen af danske sangerinder, som nu kan opleves i Studio 55.

Helene Hørlyck er en dansk crossover-sangerinde, som er kendt for sin smukke klare stemme, der berører publikum dybt. Hun har været mere end 20 år i London, og har haft stor succes på de internationale scener. Nu er turen kommet til Danmark, hvor Helene Hørlyck præsenterer helt nyt materiale. Et flot repertoire med klassiske og nye crossover-sange, der er arrangeret med nordiske ”vibes” og strygeinstrumenter.

Udover sangkarrieren har Helene været sangcoach for nogle af de allerstørste artister i verdenen, og mange kender hende sikkert i rollen som sangcoach for verdens største boyband One Direction, som hun var personlig coach for i alle årene.


Medvirkende:
Helene Hørlyck - Vokal, Søren Mikkelsen - Guitar, bas, cahon, slagtøj, Mikkel Grue - Guitar, Kristian Borregaard - MD, piano, keys, Quinn Frazee - Bratsch, Harriet wheeler - Violin, Kirstine Elise Pedersen - Cello.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit. Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.