Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


KulturHave med Jens August Wille

Siden 2013 har instruktør og teaterchef Jens August Wille styret Odense Teater frem til en markant position som et af landets mest interessante og succesfulde teatre. Odense Teater, der en af Danmarks tre landsdelsscener, har for 3. år i træk haft over 100.000 teatergæster.

I denne udgave af ”KulturHave” fortæller Wille blandt andet om baggrunden for succesen, om teatrets strategi om at nå bredere ud til befolkningen og dermed få mange forskellige målgrupper i tale.
Af samtalen med Christian Have fremgår det også, hvorfor en landsdelsscene er en spændende udfordring, hvor man kan lege med de forskellige genrer, publikumsgrupper og teaterudtryk - både det traditionelle, det klassiske og det vilde og helt nye.

Af samtalen fremgår det også, hvordan Odense Teaters meget forskellige scener skaber kreative muligheder for udfoldelser, der er stimulerende for både det kunstneriske ensemble og for publikum.

I programmet indgår klip fra en række af Odense Teaters signaturforestillinger bl.a. ”Leonora Christina”, ”Catch me if You Can”, ”Død over Eliten” og den seneste succes Shakespeares ”Helligtrekongersaften” med sangeren Bisse.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.