Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Koncert med Mads Mathias Quartet - live fra Studio 55

Mads Mathias er både vokalist, sangskriver og multi-instrumentalist, og så har han erobret flere musikelskeres hjerter med sin karismatiske optræden, stemme og sine iørefaldende sange.

Han er én af Danmarks førende mandlige jazzvokalister, er uddannet på Det Rytmiske Konservatorium i København, og så han har fuld fart i karrieren, både herhjemme og internationalt.

Når Studio 55 byder ind til koncert med Mads Mathias, så er det med sange, der er inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid - fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr., og med dyb respekt for crooner tradition, er han et originalt talent med en ubesværet og charmerende vokal.

Medvirkende:
Mads Mathias - Vokal + tenor sax, Peter Rosendahl - Piano, Morten Ankarfeldt - Kontrabas, Espen Laub von Lillienskjold – Trommer.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.

Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!
Måske taler genren umiddelbart ikke til dig, men nærheden og intensiteten, der findes i håndspillet live-musik, kan ikke sammenlignes med det, man hører i radioen.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.