Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


KulturHave med Phillip Faber

Da Phillip Faber i 2013 blev udnævnt til chefdirigent for DR-pigekoret, havde de færreste forestillet sig, at han 7 år efter ville dirigere morgen- og fællessang for over 1 million danske tv-seere hver morgen, grundet Corona-krisen.

Heller ikke mange havde dengang forestillet sig, at man i Phillip Faber havde en både blændende og passioneret musikformidler, der ville boltre sig i tv-formater og som vært i Den Klassiske Musikquiz og Live fra Højskolesangbogen og som fagdommer i DR1’s Vidunderbørn.

I 2017 modtog Phillip Faber DR Sprogpris 2017 med disse ord: “Han taler hverken op eller ned til seerne, men kombinerer fagmenneskets smittende begejstring med en naturlighed, der får alle til at føle sig velkomne - også dem, der måske ikke lige er født med en stemmegaffel i hånden.”

Phillip Faber er gæst i denne udgave af ”KulturHave”, hvori han blandt andet fortæller, hvorfor den danske sangskat er så vigtig i krisetider, og hvordan sangen binder os sammen i et fællesskab og skaber en identitet og forståelse for vores kulturarv.

Til sidst i programmet fortæller Phillip Faber om sin egen musiksmag, og hvad han selv lytter til, hvilket han betegner som ”den vildeste morfarsmag”.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE A/S

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.