Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Lige nu
MotorTV 2020

Annonce


Det bedste fra Mariehaven (6:6)

I denne sidste udgave af ”Det bedste fra Mariehaven” i denne omgang er det lykkedes Helge Engelbrecht at samle hele det store sommersangsorkester Neighbours & Friends, der sammen sender gode tanker og kærlige hilsner afsted til de mange, som i år må undvære Mariehaven.

Solen og sommeren er alligevel kommet til Ansager. Det synger og spiller Helge selv om i skøn samklang med Sine Bach Rüttel. Gæst i programmet er Varde Kommunes borgmester Erik Buhl, som har et ønske om en sang fra Mariehaven, der for ham giver god mening i en tid med Corona og svære udfordringer – også som kommunens førstemand. Det bliver til en optimistisk snak på bænken ved Ansager å om håb og tro på fremtiden på trods af alt det, der lige nu gør livet svært og hårdt for mange.

Facetime-forbindelsen rækker denne gang helt til Island, hvor Helge har hul igennem til færøske Kristina Bærendsen, som var på plakaten hele sommeren 2020 i Mariehaven. Hun har som alle andre optrædende i Mariehaven i år heldigvis fundet plads også i kalenderen i 2021. Det bedste fra Mariehaven lukker og slukker med Neighbours & Friends og deres nye sommersangskending ”Sommersang i Mariehaven II”.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.