Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Eurotopia: Om dannelse - med Kasper Holten og Anne Sophia Hermansen

I denne udgave af ”Eurotopia” er der fokus på dannelse. For dannelse er noget af det definerende ved den europæiske kultur. Men betyder dannelse overhovedet noget for vor tids Europa? Hvad vil det sige at være dannet, og hvordan bliver man egentlig en dannet europæer i det 21. århundrede?

Disse overordnede spørgsmål diskuterer Christian Foldager i programmet med to gæster, der begge har en central position inden for dannelse og kultur i Danmark, nemlig Berlingskes kulturredaktør Anne Sophia Hermansen og Det Kongelige Teaters chef og administrerende direktør Kasper Holten.

”Eurotopia” er dk4s nye programserie om, hvad vi skal med Europa og om, hvordan den europæiske drøm anno 2020 lyder. Det har Christian Foldager sat sig for at finde ud af i 10 programmer. For efter et årti præget af krise og opsplitning er det centrale spørgsmål ikke kun, hvordan det europæiske projekt kommer videre, men også hvad det skal videre mod?
Sammen med markante gæster vil Christian Foldager i programrækken genopdage Europa og formulere visioner for fremtiden. Hvert program afsluttes med, at Foldager i fællesskab med gæsterne formulerer visionen som en tese for fremtidens Europa. På den måde samler serien i alt 10 teser i manifestet ”Eurotopia”.
Programrækken er produceret med støtte fra ”Europa-Nævnet”.


Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.