Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

KulturHave med Casper Christensen

Komiker, skuespiller, tv- og radiovært - Casper Christensen har mange titler, og han har været en stor del af den danske selvforståelse, når det gælder komik, humor og satire.

Casper Christensen var i 90’erne et nybrud og en reaktion imod de gængse formater i primært radio og tv. Hvem husker ikke ”Husk lige Tandbørsten”, ”Tæskeholdet”, ”Casper og Mandrilaftalen” og ”Langt fra Vegas”?

I 2005 så tv-serien ”KLOVN” dagens lys. Serien, der senere blev til de tre legendariske KLOVN-film, ”KLOVN-The Movie” i 2010, ”KLOVN-forever” 2015 og så ”KLOVN-The Final” i 2020.
Casper Christensen er hovedpersonen i denne udgave af ”KulturHave”, og han fortæller blandt andet om sit samarbejde med Frank Hvam, og om hvad det er, der gør, at KLOVN-filmene har ramt noget særligt i den danske folkesjæl.

Casper Christensen er også aktuel med bogudgivelsen ”CASPER” af forfatteren og journalisten Martin Kongstad. I bogen fortæller han hudløst ærligt om en karriere i overhalingsbanen med stoffer, sprut, svigt og utroskab, men også om hvordan han igennem sin tro har fundet en ny udgav af sig selv.
I samtalen med Christian Have beretter Casper Christensen også om, hvorfor og hvordan det at tro på det guddommelige har skabt en ny balance og ro i hans liv og været med til at skabe en helt anden relation til børn og familie. Til sidst i programmet bliver Casper Christensen også spurgt, om vi får “den gamle” Casper at se igen på scener og i tv og på biograflærredet og om, hvad fremtiden bringer for den nu 52-årige komiker.
”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.