Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Anne-Vibeke rejser: Kärnten, Østrig

Kärnten i Østrig er måske ikke landets meste kendte destination, men det er synd, for Kärnten har stort set alt, hvad man kunne ønske sig på en ferie – og især en campingferie. Naturoplevelser, grøn økovenlig ferie, luksuscamping og kulturel camping. Alt findes.

Anne-Vibeke besøger ikke bare adskille skønne og meget forskellige campingpladser, men også de attraktioner, der er omkring dem.
Rejsen begynder ved byen Villach, der er en interessant by, fordi den i flere tusinde år har været en del af hovedfærdselsåren mellem nord og syd – Tyskland og Italien. Herfra går rejsen til den naturskønne sø Faaker, hvor den familievenlige campingplads Strandcamping Gruber ligger. Anne-Vibeke besøger bl.a. også en citrongård, slottet Landskron med en stor abepark og søen Ossiacher.

Herfra kører Anne-Vibeke mod Pressegger søen i Nassfeld regionen og byen Hermagor med det imponerende naturområde ved Gailtal og Garnitzenklamm og det helt særlige Hotel Schloss Lerchenhof, inden rejsen afsluttes i den ubeskrivelige smukke og uberørte dal Obergail Tal, hvor Anne-Vibeke besøger en gård, hvor fast food defineres på en hel ny måde. Både madden og udsigten er i sig selv en rejse værd.

Læs mere om ferie i Kärnten i Østrig på www.AnneVibekeRejser.dk

Anne-Vibeke Rejser_Kaernten_2020_foto_Lasse_Loendahl_Henriksen_2_900x405

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.