Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Spotlight - musikalsk portræt af M.C. Hansen

Navnet "M.C. Hansen" har intet med motorcykler eller rap-musik at gøre. Derimod ligger der en lang familietradition bag med forkortelse af navne.

Og familien og hjemegnen fylder meget for sangeren og sangskriveren MC Hansen – der, som han selv udtrykket det; ”skriver om det store i det små”. Med underfundige tekster og fængende musik fortæller MC Hansen historier om, hvordan valget om at "tage den over landet" kan føre til dybe samtalen mellem far og søn, og om hvordan morfaren friede til mormoren under befrielsesbudskabet – og ved sin død kom herfra omringet af alt fra byens borgmester til de lesbiske naboer og hele familien.

MC Hansen skiller sig ud fra mængden. Med et hjem i Præstø på Sjælland er han en moderne dansk singer-songwriter, der helst gerne vil spille, optræde og fortælle historier hver dag – og det er ligegyldigt om det er i den campingvogn, han har bygget sammen med sin gode ven – eller om det er på Det Kongelige Teater. Det er gennem musikken og fortællingerne, at MC Hansens livs tager sit udgangspunkt, og det har det altid gjort.

Se et spot for programmet her
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.