Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser Rold Skov Foto Rasmus Schønning

Anne-Vibeke rejser Rold Skov

Der er skønt i Danmark – også når du rejser, og hvis der er noget mange har fundet ud af i denne tid, så er det, at naturoplevelser gør os godt.

Anne-Vibeke Rejser altid i naturen og denne gang er ingen undtagelsen, fordi hun tager hun seerne med til en af Danmarks smukkeste regioner. Hun har slået sig ned i Rold Skov, der er Danmarks næststørste sammenhængende skovområde og måske mest kendt for Rebild Bakker, Tingbæk Kalkmine og de mange kilder som fx Lille Blåkilde og Ravnkilde.

Anne-Vibekes rejse tager udgangspunkt i den hyggelige Rold Storkro, der ligger lige midt i den smukkeste natur. Herfra giver hun gode råd til oplevelser i området og besøger bl.a. Rebild Porten, Rebildcentret, Guldbæk Vingård, Reagan Vest og tager seerne med på kanotur på Lindeborg Å samt andre muligheder for aktiv ferie, der er i de skønne bakker. Sidst, men ikke mindst fortæller hun om livet på Rold Storkro, som har en spændende historie bag sig, og hvor der lægges vægt på helt særlige ting, når gæsterne kigger forbi.

Læs mere om ferie i Danmark på www.AnneVibekeRejser.dk
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.