Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hånden på hjertet: Finn Nørbygaard i langsom samtale med Zenia Stampe

Finn Nørbygaard er godt i gang med sin anden karriere. I 2009 blev han færdig som samtaleterapeut og har siden haft sit virke i Aarhus.

I ”Hånden på hjertet - Finn Nørbygaard i langsom samtale med” får forskellige gæster glæde af Finn Nørbygaards ekspertise og tilgang til livet. Som han siger, ”åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet for mental sundhed”.

Se med, når en modig gæst deler ud af sine op- og nedture, vendepunkter i livet samt minder fra barndommen og historier fra karrieren.

Som folketingspolitiker for Radikale Venstre, er Zenia Stampe kendt for sine meningers mod, og hun står ikke tilbage for et politisk slagsmål. Hvordan det hænger sammen med at være konfliktsky, med ønsket om at lede bevægelsen – men ikke være leder, og være god til at tage imod kritik – men ikke bryde sig om at kritisere, det skal det blandt andet handle om i denne samtale. Som kvinde, med mindre børn på hjemmefronten og hang til at sætte sit præg på samfundsdebatten, bliver der også talt om balancen – eller manglen på den – i et liv, hvor tid til nærvær uden dårlig samvittighed står øverst på ønskelisten.


   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.