Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hånden på hjertet Finn Nørbygaard i langsom samtale med Morten Messerschmidt

Finn Nørbygaard er godt i gang med sin anden karriere. I 2009 blev han færdig som samtaleterapeut og har siden haft sit virke i Aarhus.

I ”Hånden på hjertet - Finn Nørbygaard i langsom samtale med” får forskellige gæster glæde af Finn Nørbygaards ekspertise og tilgang til livet. Som han siger, ”åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet for mental sundhed”.

Se med, når en modig gæst deler ud af sine op- og nedture, vendepunkter i livet samt minder fra barndommen og historier fra karrieren.

Denne gang skal det handle om lidt af det hele, når Morten Messerschmidt reflekterer over livet frem til nu. Han siger selv; ”Man må godt udfordre livet lidt”. På trods af, at han kun har rundet de 40 år, rummer hans liv både tragedier og drama, der er et filmmanuskript værdig. Han startede med at være alene med sin mor. Barndomsdrømmene var at blive operasanger, kok eller advokat. Alle tre ting meget forskellige, men alle næret af ønsket om at fordybe sig, udforske og præcisere. Han blev mønsterbryder – den endelige uddannelse blev jurist, stærk tilskyndet af hans mormor - men det var politikken, der endte med at blive hans levevej.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.