Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Campingmagasinet - maj Foto Lasse Løndahl Henriksen

Campingmagasinet - maj

Selvom mange ikke rejser, som de plejer, så er camping netop en af de ferieformer, der sagtens kan gennemføres trods de særlige tider. Campingferie er nemlig hel ideel, fordi du bor i din egen enhed og er ude i naturen og den friske luft.

I Campingmagasinet, maj 2021, er vi som altid taget på camping, og programmets campingeksperter har samlet en masse campingferietips til årstiden.
Står du og har fået lyst til campingferie, så giver vi dig gode råd i forhold til, om du skal vælge campingvogn eller autocamper, og ikke mindst hvad du skal holde øje med inden for hver ferieform.
Der er stadig forår i luften, selvom varmen lader vente på sig, så vi giver gode råd til rengøring og klargøring af campingvogn.

Vi tester seks kompressorkøleskabe og finder den, der klarer sig bedst i forhold til nedkøling, og som samtidig er en kvalitetsboks med mange fine detaljer. Vi tester også skruepløkker.
Vi kigger ny solsejl - Isabella Air Arc – og så bliver Kia Sorento 2021-model testet for dens evner som campingtrækker.

Dansk Camping Union har som noget helt nyt indgået et samarbejde med Danmark Naturfredningsforening om at samle skrald på foreningens 20 campingpladser, og vi var med på DCU Camping Rønne Strand – Galløkken, hvor der blev samlet ind.

Se mere på www.campingmagasinet.dk
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.