Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hånden på hjertet: Finn Nørbygaard i langsom samtale med Marianne Van Toornburg

Finn Nørbygaard er godt i gang med sin anden karrierer. I 2009 blev han færdig som samtaleterapeut og har siden haft sit virke i Aarhus. I ”Hånden på hjertet - Finn Nørbygaard i langsom samtale med” får diverse gæster, glæde af hans ekspertise og tilgang til livet.

Åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet til mental sundhed, som han siger. Se med, når en modig gæst deler ud af op- og nedture, vendepunkter og minder fra barndommen, historier fra karrieren – og de tanker, følelser og erindringer, de er formet af.

Marianne van Toornburg elsker at have mennesker omkring sig, men kan bedst lide at bevæge sig i periferien af gruppen. Hun startede som korsanger og har sunget kor for mange af de stærke bands fra 80’erne – bl.a. Dodo & The Dodos, Troels Trier & Rebecca Brüel, Miss B. Haven og Alberte. Og så kom Sweethearts, hvor hun trådte i forgrunden sammen med Pernille Højmark. Siden har der været mange andre projekter, også hendes helt egne. Med egne tekster og helt på egne ben. I denne afsnit af ”Hånden på hjertet”, kommer det til at handle om at være sårbar, at blive moden og om det at lande – og hvile i sig selv.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.