Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Om 13 minutter
En dag i Jægersborg Dyrehave

Hånden på hjertet: Finn Nørbygaard i langsom samtale med Keld Heick

Finn Nørbygaard er godt i gang med sin anden karrierer. I 2009 blev han færdig som samtaleterapeut og har siden haft sit virke i Aarhus. I ”Hånden på hjertet - Finn Nørbygaard i langsom samtale med” får diverse gæster, glæde af hans ekspertise og tilgang til livet.

Åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet til mental sundhed, som han siger. Se med, når en modig gæst deler ud af op- og nedture, vendepunkter og minder fra barndommen, historier fra karrieren – og de tanker, følelser og erindringer, de er formet af.

Denne gang har Finn Nørbygaard besøg af Keld Heick til en langsom samtale. ”Tidsånden har ændret sig, de unge i dag er meget mere professionelle end vi var”, mener Keld Heick, der ikke tror, at han var sluppet gennem nåleøjet i dagens X Factor. Vi kan jo så glæde os over, at tingene var anderledes – for hvordan havde dansk musik mon udviklet sig uden Keld Heick? 55 år i musikkens tjeneste har givet både gode og dårlige oplevelser; hvordan griber man det an, når man pludselig bliver alle folks eje? og hvordan kommer man til tåls med hadebreve? Det skal også handle om livet i almindelighed, og om hvordan ballade til Keld og Hildas bryllup sætter spor i forholdet til deres datter.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.