Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hånden på hjertet: Finn Nørbygaard i langsom samtale med Jacob Haugaard

Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard kørte i en årrække et komisk parløb, hvor de gjorde begrebet jadak til allemandseje. I dette program mødes de to modne mænd i en samtale – med fokus på Jacob og de sving, han har mødt på sin vej.

Da Jacob var barn, var det med udsigt til ”tosseanstalten Risskov” – her kunne han observere de mange skæbner, og det var med til at definere opfattelsen af, hvad livet handler om for ham selv; ”om at holde sammen på sig selv”. Der bliver også talt om de mange modsætninger, der konstant kæmper i en, for hvordan forener man, at man både er sindssygt borgerlig og super rebel? Og hvordan fastholder man et image om at være arbejdssky, når man i virkeligheden har en tendens til at være dybt ansvarlig? Og hvordan overlever man som kunstner, når man slet ikke kan udstå kritik?

Men det skal selvfølgelig også handle om livet før og efter, for det har aldrig været en hemmelighed at Jacob Haugaard er ædru alkoholiker.

Åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet for mental sundhed. I programserien ”Hånden på hjertet – Finn Nørbygaard i langsom samtale” inviterer samtaleterapeuten Finn Nørbygaard gæster i studiet for at tale med dem om deres liv – og de tanker, følelser og erindringer, de er formet af. Se med, når en modig gæst deler ud af sine op- og nedture samt minder fra barndommen og historier fra karrieren.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.