Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

EuropaMagasinet – Folkemødet på Bornholm (2:4) Foto: Jimmy Rehak

EuropaMagasinet – Folkemødet på Bornholm (2:4)

Fra den 14. til den 17. juni er EuropaMagasinet taget til Folkemødet på Bornholm. Hver aften sendes et nyt program, hvori Rasmus Nielsen debatterer vigtige EU-spørgsmål med Folkemødets kompetente deltagere.

Dette er det andet af fire programmer fra Folkemødet.

"EuropaMagasinet" produceres i samarbejde mellem altinget.dk, Mediehuset København og dk4 og er en udmøntning af det fælles Flermediale Folkeoplysningsprojekt, der via landsdækkende tv på dk4, internetportalen www.altinget.dk og det digitale tv-programarkiv www.bideo.dk har som mål at producere og vise EU-relevante programmer, -netartikler og -nyheder samt at være forum for programleverandører og andre aktører med fokus på EU-oplysning og EU-debat.

Samtlige udgaver af "EuropaMagasinet" kan når som helst genses på www.bideo.dk og europamagasinet.dk4.dk. Læs mere på www.altinget.dk, www.bideo.dk og www.dk4.dk.

Programleverandører med kvalitative, EU-relaterede tv-programmer kan maile tv Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med henblik på visning.

"EuropaMagasinet" produceres med støtte fra Europa-Nævnet
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.