Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hånden på hjertet: Finn Nørbygaard i langsom samtale med Jacob Risgaard

Han blev allemandseje med sin entre i "Løvens hule". Den charmerende James Bond-lignende Jacob Risgaard har en fantastisk og meget broget historie.

Det startede måske knapt så godt, men med en humlebis tro på at det nok skulle lykkes, kastede han sig ud i livet og alle mulige og umulige projekter. Han har prøvet at sidde i fogedretten og aflevere alt, selv sin tamme papegøje, men har nu arbejdet sig hen et sted, hvor han ikke længere skal være bange for at miste det hele igen.

Med et stort ”elsk mig gen” kunne det godt være gået anderledes, men med flid, lidt held og evnen til at lege har han formået at gøre det til en forretning at heppe på de rigtige mennesker og projekter.
Han tror på, at det man giver ud, kommer godt tilbage. Værdien af det man har tjent, kommer først til sin ret, når man har nogle at dele det med. Mød en mand, der er landet et godt sted i livet i ”Hånden på hjertet”.

Åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet for mental sundhed. I programserien ”Hånden på hjertet – Finn Nørbygaard i langsom samtale” inviterer samtaleterapeuten Finn Nørbygaard gæster i studiet for at tale med dem om deres liv – og de tanker, følelser og erindringer, de er formet af. Se med, når en modig gæst deler ud af sine op- og nedture samt minder fra barndommen og historier fra karrieren.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.