Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Kl. 19.50
En dag i Jægersborg Dyrehave

Hånden på hjertet: Finn Nørbygaard i langsom samtale med Charlotte Rørth

Charlotte Rørth er ikke bange for nøgenhed – ikke nøgenhed i gængs forstand, men i forhold til at være nærværende og afslappet, uden forstillelse.

Hun har observeret, at vores sprog bærer præg af den måde, vi anskuer og oplever verden. Du kan spørge en dansker om ting, der er private – fx sexvaner og politisk holdning, og du vil som regel få svar – men spørger du om tro, begynder folk at rødme og stamme, og ordene er få. Vores sprog røber de manglende samtaler om tro, her er vores ordudvalg fattigt.

For dagens gæst var det et overraskende møde i et sakristi i Spanien, der satte fokus på de manglende ord. For hvordan skal man beskrive, forklare og selv forstå, som almindelig kulturradikal kristen, at man har mødt Jesus og er blevet ramt af Guds lys. Det skal det handle om i denne udgave af "Hånden på hjertet".

Åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet for mental sundhed. I programserien ”Hånden på hjertet – Finn Nørbygaard i langsom samtale” inviterer samtaleterapeuten Finn Nørbygaard gæster i studiet for at tale med dem om deres liv – og de tanker, følelser og erindringer, de er formet af. Se med, når en modig gæst deler ud af sine op- og nedture samt minder fra barndommen og historier fra karrieren.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.