Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Fremtidens Europa (9:10): Konventionernes grænse

Hvad skal der ske med det europæiske projekt på lang sigt? Hvilke ændringer – store som små vil være nødvendige for, at vi kan udvikle og fortsætte det europæiske samarbejde til glæde for og med engagerede borgere i hele Europa?

Det tager dk4 og Christian Foldager fat på i serien ”Fremtidens Europa”, når Foldager sammen med eksperter, opinionsledere, politikere, erhvervsfolk, forskere og repræsentanter fra civilsamfundets organisationer diskuterer, hvordan EU bør udvikles i det 21. århundrede.

I denne udgave af programrækken ser Christian Foldager nærmere på indvandringen fra Mellemøsten og Nordafrika. Kan og vil de europæiske lande finde fælles løsninger på udfordringen, eller forholder det sig reelt sådan, at konventionerne blokerer for den politik, som europæerne ønsker? Er konventionerne forældede? Kan de være universelle i en global verden? Er en fælles asyl- og indvandringspolitik overhovedet løsningen på migrationskrisen? Hvad er alternativet til et fælles system?

Spørgsmålene er mange og vanskelige, og Foldager har derfor allieret sig med Mads Fuglede, MF for Venstre, og Peter Seier Christensen, MF for Nye Borgerlige, for at diskutere indvandring og konventioner i en national, europæisk og global sammenhæng.

”Fremtidens Europa” produceres med støtte fra Europa-Nævnet.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.