Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Bubber & Co. på Limfjorden - et vandcykeleventyr (1:5)

I første afsnit af Bubber og Co. på Limfjorden, starter vi i den hyggelige fiskerby Thyborøn.

Bubber er på vej på vandcykeleventyr på Limfjorden i 5 dage, og får en ny gæst hver dag, og i første afsnit er gæsten ingen mindre end den seksdobbelte verdensmester i stand-up paddling, Casper Steinfath.
Men det bliver bestemt ikke en nem dag på den åbne Limfjord, nej bølgerne står højt, og Bubber og Casper bliver virkelig sat på prøve, for at se om de har, hvad der skal til for at komme hele vejen til Venø. Men det bliver ikke kun hårdt, for ved målstregen har Bubber arrangeret en lille overraskelse til Casper og seerne. Så kom med, når Bubber og Co. skal på eventyr på Limfjorden, på dk4.

5 dage, 5 gæster, et par vandcykler og Bubbers altid gode humør er en fin kombination i dk4’s programserie ”Bubber & Co. på Limfjorden - et vandcykeleventyr”. Det hele sker på Limfjorden på vandcykler, og på trods af, at den danske sensommer ikke viser sin bedste side., så kan hverken regn eller kraftigt blæsevejr holde Bubber og hans nordjyske gæster tilbage for at tage ud på eventyr, hvor Bubber hver dag besøger en ny by eller ø.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.