Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Kl. 14.00
Gensyn på dk4

Hjerneeksperten - Diabetes

Hvornår har man diabetes, og hvad er forskellen på diabetes type-1, -2 og -3? Hvis du vil vide meget mere om diabetes, så se med i ”Hjerneeksperten” på dk4.

Programmet forklarer hvad international forskning har vist ift. kosttilskud og fødevarer, der bedrer dit blodsukker og modvirker insulinresistens ved type 2 diabetes og præ-diabetes (forstadiet til type-2 diabetes). Programmet fokuserer på type 2 diabetes og de vigtigste tiltag, du selv kan iværksætte i din dagligdag, både hvis du er type-2 diabetiker, og hvis du ønsker at forebygge type-2 diabetes.

”Hjerneeksperten” er et program, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet ”Hjerneeksperten”. I ”Hjerneeksperten” kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer. Se evt. også hjerneeksperten.dk

Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge. Programmet omhandler kun alternativ behandling.
Kontakt din læge, hvis du er syg.


Se programmet allerede nu på dk4.tv


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.