Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Schweiz

I dette rejseprogram tager Anne-Vibeke dig med til alpelandet Schweiz, hvor hun giver rejsetips til skønne destinationer som Luzern, Lugano og Schweiz’ ældste by Chur.

Der er rigtig meget at opleve i Schweiz og i dette program besøger hun hovedsageligt den østlige og sydlige del af landet, hvor du udover de smukke byer kan opleve storslåede natur. Anne-Vibeke tager dig både med op i Pilatus-Kulm banen til Pilatusbjerget, en tur over det storslåede Gotthardpasset, ind i den uberørte Verzasca-dal og sidst, men ikke mindst med toget over Bernina-passet, der er på UNESCOs verdensarvsliste, før rejsen afsluttes i den dramatiske Rheinschlucht, der går for at være Europas svar på Grand Canyon.

Rejsen foregår i bus, men du kan selvfølgelig også tage ruten i egen bil eller autocamper. Fordelen ved busrejse er, at der er dansk rejseleder med, der kender området og kan fortælle i detaljer om alt det, du oplever undervejs. I egen bil har du friheden, men skal også selv sørge for alt. Uanset hvad, så skuffer destinationerne ikke. Der er mere end rigeligt til en uges ferie.

Se også www.AnneVibekeRejser.dk

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.